Startside A-å indeks Oversigt Feedback

Menighedsrådsmøder
Vejledning-attester

Lokalcentergudstjenester

Torsdag den 18. september (høst v. Lene)
Torsdag den 27. november (Vibeke)
Torsdag den 18. december (Lene)

Gudstjenesterne starter kl. 14 og bagefter byder menighedsrådet på kaffe og kage.

Vi har stadig brug for frivillige til: - en gang imellem at sørge for kaffe og kage og hygge om os. Har du tid og lyst til at være med til det, må du meget gerne ringe til Vibeke 59471246 - det er en absolut overkommelig, men meget hyggelig og værdsat opgave.

Lørdagsdåb

I de kommende måneder er der planlagt lørdagsdåb:

Lørdag den 15. november kl. 11 i Butterup ved Vibeke.

Spirekor og børnekor

Kor

Kor og kammerater, sang og sjov, leg og læring.

Sommerferien er slut og dermed går en ny korsæson i gang.
I dette efterår udvides samarbejdet imellem Tuse-Butterup og Tveje Merløse kirkes børnekor, og vi bliver dermed fast to korledere, der hver tirsdag kan tilbyde: Spirekor 0.-2. klasse og Børnekor 3.- 6 klasse.
Begge kor øver hver tirsdag fra kl.14.30 til 16.00 Vi øver både  samlet og hver for sig.

Er du interesseret i at gå til kor, eller har du spørgsmål, så kontakt: Korleder og kirkesanger: Therese

Adorján Ankjær. Mail: tadyhr@yahoo.
dk, tlf. 61688436 eller fang mig i kirken om søndagen.

Tilmelding til korene er nødvendig, både for gamle og nye korbørn.

Sangaftener i Tuse Kirkehus

løbet af efteråret vil der igen være mulighed for at deltage i vores populære sangaftner.
Der bliver to aftner med hyggeligt samvær, fællessang og kaffebord.

Datoerne er:

Onsdag d. 24. september kl. 19
Onsdag d. 12. november kl. 19

Ved sangaftenen d. 24. september, vil der være fællessang og fortællinger om sangene ved Ole Albér. Ole er uddannet sanglærer og korleder.
I mere end 20 år har han arbejdet med stemmer, og både i sit sangpædagogiske arbejde og som sanger, har han benyttet Højskolesangbogen.
Hans fortælling om Højskolesangbogen, har fokus på de mest benyttede komponister, og sammenspillet imellem melodierne og teksterne.
Ofte når der fortælles eller skrives om højskolesangene, ligger fokus på teksterne, men som musiker er Oles udgangspunkt melodierne.

Nogle af de komponister vi møder, kender vi også fra andre kompositoriske værker. Det gælder f. eks. Weyse og Carl Nielsen.
Andre kender vi næsten kun fra Højskolesangbogen, og det er noget af det Ole kommer ind på i løbet af vores sangaften.

Begge gange har vi vores organist Per ved klaveret, og vores kirkesanger Terese hjælper os med at holde tonen.

Vel mødt.