Søndag d. 20. september 2020, kl. 15:00

Duo Adore, dvs. vores egne kirkemusikere Therese og Per, elsker lyrisk jazz og sammen med pianist Jesper Adorján Ankjær udvider duoen indimellem til Trio Kokadore.

En koncert med Trio Kokadore er en farverig palet med sydamerikanske, sydeuropæiske og nordiske strøg. Musikken er af blandt andre Astor Piazzolla, Egberto Gismonti og Jan Johansson – arrangeret for celloens mørke, fløjlsbløde klang, sopransaxofonens blide tone og klaverets rene, klare lyd.

Alle er velkomne til koncerten. Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og god hygiejne, og derfor vil der være tilmelding til koncerten. Vi kan højst være 48 deltagere.

Tilmelding foregår hos kirke- og kulturmedarbejder Birgitte Riese-Nielsen på mail: biri@km.dk eller tlf.: 21 83 29 93 senest torsdag d. 17. september kl. 10.

Vi glæder os til at se jer!

Koncert med Trio Kokadore
Sted Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Der er gratis adgang til koncerten.